Yleinen tietosuojakäytäntö

legal-banner-mobile.jpg legal-banner-mobile.jpg

Tässä tietosuojakäytännössä (”Käytäntö”) kuvataan, miten ja milloin McCain Foods Limited, Kanadan New Brunswickin lakien mukaan perustettu yritys, jonka maailmanlaajuinen pääkonttori sijaitsee osoitteessa 8800 Main Street, Florenceville-Bristol, New Brunswick E7L 1B2, Kanada, ja sen tytäryhtiöt (yhdessä ja erikseen ”McCain”) keräävät, käyttävät ja jakavat henkilötietoja (”Henkilötiedot”).  Henkilötiedot sisältävät myös vastaavanlaisia tietoja, jotka liittyvät tunnistettavissa olevaan oikeushenkilöön tai oikeussubjektiin sovellettavien paikallisten tietosuojalakien edellyttämässä laajuudessa.

 

 

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme Henkilötietoja toimiaksemme tehokkaasti ja tarjotaksemme sinulle parhaat mahdolliset palvelut ja käyttökokemukset, mutta keräämme tietoja vain sen verran kuin on välttämätöntä näiden palvelujen tarjoamiseksi. Käytämme erityisesti:

 

  • Kilpailuihin, sähköpostiuutiskirjeisiin tiedusteluihin ja kanta-asiakaskorttiohjelmaan liittyvät tiedotJotta voisit saada McCainin sähköpostiuutiskirjeitä, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi. Jotta voisit osallistua kilpailuihin tai arvontoihin, esittää tiedusteluja tai osallistua kanta-asiakaskorttiohjelmaan, sinun on annettava koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä muut soveltuvat tiedot. Sinua saatetaan myös pyytää ilmoittamaan postiosoitteesi, puhelinnumerosi, ikäsi, asuinalueesi, perhekoostumuksesi, taustasi, kiinnostuksen kohteesi, sosiaalisen median tietosi, profiilisi ja yhteystietosi sekä tietoja tuotteidemme käytöstä. Erityisesti kanta-asiakasohjelmien yhteydessä saatamme tarvita myös yritystietoja (esimerkiksi markkinasegmentin tai kohdeasiakaskunnan) ja tietoja maasta, josta käsin toimit. Voit myös vapaaehtoisesti antaa muuta rajoitettua tietoa tiedustelua tehdessäsi. Jos osallistut kilpailuihin tai arvontoihin, saatamme pyytää valokuvaa ja kuvausta osallistumisestasi. Joissakin tapauksissa saatamme kerätä tietoja ostotiheydestä, vaikkakin aina anonyymisti ja aggregoidusti, voidaksemme arvioida markkinointiin liittyviä aloitteitamme.

 

  • Verkkosivuston tiedot – Kun käytät verkkosivustoamme (tai erikoisportaalejamme), keräämme automaattisesti tietokoneesi IP-osoitteen ja muita teknisiä tietoja tietokoneestasi ja verkkosivuston käytöstä, kuten selaintyypin ja -version, aikavyöhykeasetuksen sekä käyttöjärjestelmän ja -alustan. Laajennettua markkinatutkimusta tehdessämme saatamme myös kerätä tietoja McCainin verkkosivustolla avaamistasi sivuista, napsauttamistasi linkeistä, sivustoista, joilla kävit ennen McCainin verkkosivustolla käyntiä, McCainin lähettämistä sähköposteista, jotka on avattu, välitetty eteenpäin tai joissa olevan linkin kautta on saavuttu McCainin verkkosivustolle jne. Käytämme myös ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä verkkosivustoillamme; lisätietoja saat tämän Käytännön ”Evästeet ja muut tekniikat” -osiosta tai Yleisestä evästekäytännöstämme.

 

  • Portaalin tilaajan tiedot – Kun päätät käyttää tai sinut kutsutaan käyttämään McCainin erikoisportaalia, kuten tiettyjen toimittajien portaalia, sinun on annettava koko nimesi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Sinua voidaan myös pyytää toimittamaan erityisportaalin luonteeseen liittyviä tietoja, kuten ei-reaaliaikaisia sijaintitietoja, toimittajan laatutuloksia ja -tilastoja, valokuvia ja videoita sekä mielipiteitä. Joissakin rajoitetuissa tapauksissa sinua voidaan myös pyytää antamaan sosiaaliturvatunnuksia, verotunnistenumeroita ja muita vastaavia tietoja.

 

  • Salasanat – Kun perustat verkkotilin jollekin McCainin verkkosivustolle tai portaaliin, käsittelemme salasanasi ja joissakin tapauksissa käsittelemme salasanan turvakysymyksen ja vastauksen.

 

  • Valvontakameran kuvamateriaali – Kun käyt tuotantolaitoksissamme ja työskentelyalueillamme, saatamme käsitellä tallentavien valvontakamerajärjestelmien avulla saatua kuvamateriaalia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

 

  • Sosiaalisen median tileiltä kerätyt tiedot – Kun olet vuorovaikutuksessa sosiaalisen median tiliesi kanssa, saatamme kerätä sähköpostiosoitteesi, Twitter-tunnuksesi, Facebook-profiilissasi näkyvät yhteystiedot jne.

 

  • T&K- ja markkinatutkimustiedot – Kun nauhoitamme tuotteidemme koti- tai yrityskäyttöätai teemme yhteistyötä tutkimushankkeissa, saatamme käsitellä seuraavia tietojasi: nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi, palkka-aluettasi, koulutusastettasi, työnantajaasi, mielipidettäsi liikeasioista tai tuotteista, lasten lukumäärää, kaikkien tutkimuskohteiden ja osallistuvien perheenjäsenten videonauhoitettuja kuvia ja tarvittaessa heidän kotitilannettaan. Kun käsittelemme palautettasi toimistossa, myymälässä tai verkossa suoritettavan markkinatutkimuksemme kautta, saatamme käsitellä yhteystietojasi, kiinnostuksen kohteitasi ja mieltymyksiäsi.

 

  • Agronomiatiedot – Käsittelemme tiettyjä Henkilötietoja, kuten nimiä, yhteystietoja, mahdollisesti viljelijän perheeseen tai hänen syntymäpäiväänsä liittyviä tietoja, laskutustietoja, viljelytilastoja (sato, lannoitteiden ja veden käyttö, lajikkeiden käyttö, siementen hankintapaikat, kasvinsuojeluaineet, viljelykasvien ravinteet, istutuspäivät, viljelykierrot, tuotantokäytännöt, sadonkorjuu- ja toimitusajat, peltotuotanto- ja varastointipaikat, raakatuotteiden laatutestien ja kasvitautien testien tulokset, maaperän olosuhteet ja muut peltoympäristöön liittyvät tekijät), valokuvia ajoneuvoista, kodeista ja yksityishenkilöistä jne., hallitaksemme suhteitamme viljelijöihimme. Saatamme kerätä GPS-koordinaatteja ja satelliittikuvia kartoittaaksemme viljelijöidemme peltoja tai varastotilojasekä niitä ympäröiviä luonnollisia ja rakennettuja maamerkkejä. Voimme kerätä maataloustutkimuksen ja -kehityksen kokeellisia tuloksia, mukaan lukien viljelytilastot, jotka on saatu oppilaitosten, hallitusten ja viljelijöiden kanssa yhteistyössä toteutetuista kenttäkokeista.  Kun lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen sitä edellyttää, keräämme kansallisia rekisterinumeroita tai sosiaaliturvatunnuksia. Viljelijöiden tai toimittajien kanssa tekemämme sopimukset voivat sisältää lisätietoja.

 

  • Vierailijan tiedot – Kun käyt rakennuksissamme, voimme turvallisuussyistä kerätä nimesi, yhteystietosi, autosi rekisterinumeron jne. ja tarkistaa henkilötodistuksesi. Saatamme myös pyytää sinua luovuttamaan tietoja terveydestäsi (mukaan lukien avoimiin haavoihin, flunssaan jne. liittyvät tiedot) elintarviketurvallisuuteen liittyvistä syistä.

 

  • Valokuvat ja videot – Kun osallistut sisäisiin tai ulkoisiin tapahtumiimme, kokouksiimme (valtion virkamiesten, asiakkaiden jne. kanssa), konferensseihimme jne., voimme ottaa sinusta valokuvia tai videoita osana yleisöä tai yksilö-/muotokuvapohjalta. Saatamme myös kerätä joitakin Henkilötietojasi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, mieltymyksesi tai ammatilliset tietosi. Jos olet valtion virkamies, saatamme myös käsitellä tietoja, jotka paljastavat poliittiset mielipiteesi.

 

  • Ansioluettelot ja rekrytoinnin kannalta olennaiset tiedot – Keräämme ansioluettelosi ja muut asiaankuuluvat tiedot (kuten valokuvasi, puhumasi kielet, koulutustietosi jne.) rekrytointia varten riippumatta siitä, haetko vakituista vai tilapäistä työtä (työntekijänä, itsenäisenä urakoitsijana, vapaaehtoisena, edustajana tai vuokratyöntekijänä). Turvallisuussyistä ja lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi voimme tietyissä ja asianmukaisissa olosuhteissa kerätä lokalisointitietoja sovellettavan lain sallimissa rajoissa. Saatamme myös pyytää sinua suorittamaan psykometrisiä testejä osana rekrytointiprosessia ja kerätä tietoja sellaisista persoonallisuutesi puolista, joilla on merkitystä työsuhteen kannalta. Jos ansioluettelosi on epätäydellinen tai epätarkka, saatamme pyytää sinua toimittamaan meille lisätietoja koulutus- ja työtaustastasi, osoitteestasi, yhteystiedoistasi, todistuksistasi, ajokortistasi, sukupuolestasi jne. Saatamme myös pyytää sinua toimittamaan meille pankkitietosi ja luottokorttisi numeron, jos meidän on maksettava takaisin matka- tai majoituskulut, joita sinulle aiheutui haastatteluun osallistumisesta. Joillakin lainkäyttöalueilla saatamme pyytää sinulta passia, henkilökorttia tai rikosrekisteriotetta, jos ja siinä määrin kuin sovellettava laki sallii. Haastattelun aikana, ja sitouttaaksemme ja ymmärtääksemme työntekijöitämme paremmin, saatamme pyytää sinua antamaan meille tietoja harrastuksistasi, henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteistasi, perhekoostumuksestasi, palkkaodotuksistasi, ajokokemuksestasi jne. McCainissa arvostamme työvoimamme monimuotoisuutta. Näin ollen voimme kerätä sinusta rajoitettuja monimuotoisuustietoja vain työvoimamme monimuotoisuuden lisäämisen tarkoituksessa. Emme pyydä sinulta mitään sellaisia tietoja, joita emme saa pyytää sovellettavien lakien nojalla. Jos sinut palkataan, McCainin Työntekijän tietosuojakäytännössä kerrotaan Henkilötietojesi käsittelystä työsuhteen yhteydessä.

 

  • Hankintojen tekemiseen liittyvät tiedot – Kun tarjoat meille palveluja (esimerkiksi ylläpitopalveluja, IT-palveluja, konsulttipalveluja jne.) kolmannen osapuolen urakoitsijana tai myyt meille tuotteita, keräämme palvelujen suorittamisen tai tuotteiden toimittamisen (ja niihin liittyvien laskujen maksamisen) kannalta tarvittavat Henkilötiedot. Tällaisia Henkilötietoja voivat olla yhteystietosi, taloudelliset tietosi, laskutustietosi, luottotietojen tarkistustiedot, henkilöstösi Henkilötiedot, todistukset, ajokortit, rekisterikilpien numerot, turvallisuustiedot jne. Tiettyjen toimittajien, myyjien tai urakoitsijoiden kanssa tekemämme sopimukset voivat sisältää lisätietoja.

 

  • B2B-asiakkaidemme edustajiin liittyvät tiedot – Asiakas- ja myyntisuhteidemme hallinnoimiseksi ja kehittämiseksi saatamme kerätä tiettyjä tulevien, nykyisten ja entisten B2B-asiakkaidemme edustajiin liittyviä Henkilötietoja, kuten nimen, osoitteen, yhteystiedot, työtehtävän, syntymäpäivän, perhekoostumuksen, henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteet ja lomasuunnitelmat. Jotta voisimme noudattaa laskutus- ja kirjanpitovelvoitteitamme, saatamme kerätä tiettyjä nykyisten ja entisten B2B-asiakkaiden edustajiin liittyviä Henkilötietoja, kuten nimen, osoitteen, yhteystiedot, työtehtävän, pankkitilinumerot ja laskutustiedot, verotunnistenumerot jne.

 

  • Tuotteidemme yksittäisiä kuluttajia koskevat tiedot – Voimme kerätä esimerkiksi nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, fyysisen osoitteesi, matkapuhelinnumerosi, käyttämäsi kielen, muut mieltymyksesi ja kiinnostuksen kohteesi sekä McCainin tuotteet, joita käytät tai joista olet kiinnostunut.

 

  • Käyttäjän luoma sisältö, joka on vastaanotettu verkkopalveluissamme – Jos julkaiset materiaalia (esimerkiksi kuvia, videoita jne.) tai muita tietoja (esimerkiksi kommentteja) syötteessä tai McCainin verkkosivuston sivulla tai McCainin ylläpitämän sosiaalisen median tilin syötteessä tai sivulla, voimme käyttää tällaisissa materiaaleissa tai tiedoissa olevia (tai niihin liittyviä) Henkilötietoja alla lueteltuihin tarkoituksiin.

 

  • Keksijöitä koskevat tiedot – Kun McCain hakee patentteja tai vastaavia rekisteröityjä teollis- ja tekijänoikeuksia, keräämme tällaisen McCainin henkisen omaisuuden keksineiden tai kehittäneiden henkilöiden nimet, osoitteet, yhteystiedot ja täydelliset ansioluettelot. Käsittelemme Henkilötietoja myös sellaisten tiettyjen asiakirjojen (kuten valaehtoisten lausuntojen) tuottamista ja toimittamista varten, jotka voivat sisältää vielä muita näitä henkilöitä koskevia Henkilötietoja.

 

  • Henkilötodistuksen tiedot – Kun käytät oikeuksiasi suhteessa sinua koskevien Henkilötietojen käyttöömme, saatamme joissakin tapauksissa pyytää kopion henkilötodistuksestasi tai jonkin muun todistuksen henkilöllisyydestäsi (esimerkiksi ajokortin) henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

 

  • Tiedot, jotka auttavat suojaamaan vakavilta terveysuhilta – Poikkeuksellisissa, hengenvaarallisissa tilanteissa (esimerkiksi pandemiatilanteessa) voimme käyttää Henkilötietojasi (myös terveyteen liittyviä) asianmukaisessa suhteessa tavoiteltuun tavoitteeseen nähden ja asianmukaisia suojatoimenpiteitä käyttäen.

 

 

Miksi käytämme henkilötietojasi?

Käytämme Henkilötietojasi alla lueteltuihin tarkoituksiin:

 

  • Kilpailuihin, sähköpostiuutiskirjeisiin, tiedusteluihin ja kanta-asiakaskorttiohjelmaan liittyvät tiedot mahdollistavat yhteyden ottamisen sinuun esittämääsi tiedusteluun tai McCainin sähköpostiuutiskirjetilaukseen tai kilpailuihin tai arvontoihin osallistumiseen liittyen; kanta-asiakaskorttiohjelmasi hallitsemisen; palvelujemme yksilöimisen sinua varten; yhteyden ottamisen sinuun ilmoittaaksemme erikoistarjouksista tai kampanjoista, joiden uskomme kiinnostavan sinua, ja lähettääksemme uutiskirjeitä tai tarjotaksemme sinulle asiakaspalvelua; ja tarjoamamme asiakaspalvelun sekä kanta-asiakaskorttiohjelman hallitsemisen. Joissakin tapauksissa saatamme käyttää joitakin Henkilötietojasi ulkoiseen viestintään, esimerkiksi jos annamme lehdistötiedotteen kilpailun voittajasta.

 

  • Verkkosivuston tiedot auttavat valvomaan ja hallinnoimaan kilpailuja ja arvontoja, joihin voit osallistua, ja esittämiäsi tiedusteluja, analysoimaan trendejä, käyttöä ja toimintoja verkkosivustomme käyttäjien keskuudessa, varmistamaan sivuston teknisen yhteensopivuuden, luomaan verkkosivustoja, jotka vastaavat parhaiten käyttäjiemme kiinnostuksen kohteita ja mieltymyksiä, ja tunnistamaan tuotteita, sivuston ominaisuuksia, reseptejä, mainoksia ja tarjouksia, jotka saattavat erityisesti kiinnostaa sinua (esimerkiksi osana laajennettua markkinatutkimusta). Käytämme verkkosivustolta saatuja tietoja myös verkkosivustomme turvallisuuden valvontaan ja hallintaan ja kyberhäiriötilanteiden ehkäisemiseen sekä verkkosivuston käyttöä koskevan palautteen keräämiseen, tietoteknisen tuen tarjoamiseen verkkovierailijoille ja markkinointialoitteidemme onnistumisen arviointiin.

 

  • Portaalin tilaajatietoja käytetään tietyn suhteen hallinnointiin, sopimusvelvoitteiden täyttämiseen, laatukysymysten käsittelyyn, liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen apuna, toimittajien tai portaalin muiden tilaajien tavoitteiden saavuttamisen apuna ja kannustinohjelmien hallinnointiin. Tietyissä rajoitetuissa tapauksissa käytämme Henkilötietoja myös laskutuksen helpottamiseen tai tuotteiden jäljittämisen tai lakisääteisten vaatimusten tai sopimusvaatimusten noudattamisen tarkoituksessa.

 

  • Salasanat ja salasanojen turvakysymykset ja niiden vastaukset, jotta voit rekisteröityä verkossa turvallisella tavalla ja jotka auttavat sinua rekisteröitymään, jos unohdat salasanasi. Pyydämme, että valitset jokaiselle tilille yksilöllisen salasanan etkä käytä arkaluonteisia tietoja tai taloudellisia tietoja turvakysymyksessä (esimerkiksi pankkitilisi tunnuksia).

 

  • Valvontakameran kuvamateriaali auttaa ylläpitämään turvallista ympäristöä työntekijöille, vierailijoille, tuotteille ja prosesseille; jos tarvitset lisätietoja tallentavien valvontakamerajärjestelmien käytöstä, pyydä meiltä Valvontakameroita koskeva käytäntö.

 

  • Sosiaalisen median tileiltä kerätyt tiedot auttavat meitä ottamaan yhteyttä sinuun sosiaalisen median tiliesi kautta, vastaamaan kysymyksiisi ja olemaan paremmin yhteydessä asiakkaisiimme.

 

  • T&K- ja markkinatutkimustietoja käytetään markkinatutkimuksen tekemiseen, tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen, T&K-tarkoituksiin sekä kuluttajien ja käyttäjien mieltymysten ja liiketoiminnan tutkimiseen ja ymmärtämiseen.

 

  • Agronomiatietoja käytetään kysynnän suunnitteluun ja tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen, kestävyysarviointien tukena, tilausten käsittelyyn ja toteuttamiseen (mukaan lukien raakatuotteidentai tavaroiden toimitus ja jakelu), laskujen maksamiseen, suhteidemme hallintaan viljelijöiden kanssa, maatilan työvoimasuunnittelun ja tehtaan vastaanoton optimointiin, parempien päätöksentekoprosessien mahdollistamiseen, ympäristötekijöiden vaikutusten arviointiin pelloilla, kasvinjalostusoikeuksien haltijoille raportointiin, siementen laadun varmentamiseen ja kasvien terveyden valvontaan, siementen ja raakatuotteiden lainkäyttöalueiden välisten kuljetusten tukemiseen, maatilan elintarviketurvallisuusohjelman vaatimusten tukemiseen ja hyvän maatalouskäytännön mukaiseen arkistointiin.

 

  • Vierailijatietoja tarvitaan rakennuksen turvallisuusvelvoitteiden täyttämiseen, tiloihimme tulevien henkilöiden tunnistamiseen, elintarviketurvallisuussyistä ja raakatuotteiden toimittajia koskevien elintarviketurvallisuusvelvoitteiden tukemiseen.

 

  • Valokuvat ja videot sekä niihin liittyvä sisältö auttavat meitä kertomaan tapahtumistamme, kokouksistamme, konferensseistamme, tuotteistamme, kumppanuus- ja muista suhteistammeverkkosivustoillamme, sosiaalisen median tileillämme, lehdistötiedotteissa ja muiden yrityksemme viestintä- ja markkinointimateriaalien kautta. Joissakin tapauksissa saatamme pyytää sinua toimittamaan meille sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle kuvia ja videoita, voimme kerätä ammatillisia tietojasi ollaksemme sinuun yhteydessä tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen tai, jos olet valtion virkamies, voimme kerätä ja käyttää tietoja, jotka paljastavat poliittiset mielipiteesi, helpottaaksemme yritysviestintää ja -asioita, työntekijöiden rekrytointia ja sitouttamista sekä vaikuttajaviestintään liittyvissä tarkoituksissa.

 

  • Ansioluettelot ja rekrytoinnin kannalta oleelliset tiedot auttavat meitä rekrytoimaan meille sopivia henkilöitä.

 

  • Hankintojen tekemiseen liittyviä tietoja tarvitaan toimittajiemme kanssa tehtävien sopimusehtojen määrittämisessä, toimittajiemme tuotteiden tai palvelujen maksamiseksi, palautusten suorittamiseksi ja takuiden vaatimiseksi, meihin sovellettavien kirjanpitovelvoitteiden noudattamiseksi, kysynnän suunnittelun toteuttamiseksi ja yleisesti meidän ja toimittajiemme välisten suhteiden helpottamiseksi.

 

  • B2B-asiakkaidemme edustajiin liittyvät tiedot auttavat meitä asiakassuhteiden hoitamisessa ja liiketoimintamme kehittämisessä, toimittamaan tuotteitamme ja palvelujamme verkossa tai verkon ulkopuolella, ymmärtämään paremmin asiakkaidemme tarpeita, tuotteidemme ja palvelujemme laskuttamisessa, yrityksen hallinnoinnissa ja ohjauksessa sekä meihin sovellettavien kirjanpitovelvoitteiden noudattamisessa.

 

  • Tuotteidemme yksittäisiä kuluttajia koskevia tietoja tarvitaan, jotta – jos ja siinä määrin kuin sovellettava laki sen sallii – voimme tarjota tuotteidemme yksittäisille kuluttajille markkinointiviestintää meidän tuotteidemme ja palvelujemme (tai kolmansien osapuolten tuotteiden ja palveluiden) mainostamiseksi, ja ne auttavat meitä ymmärtämään paremmin kuluttajien tarpeita, käsittelemään tuotteistamme tehtyjä valituksia ja yleisemmin parantamaan suhteitamme yksittäisiin kuluttajiin.

 

  • Käyttäjien luoma sisältö, joka on vastaanotettu verkkopalveluidemme kautta, auttaa meitä olemaan paremmin yhteydessä asiakkaisiimme tai tuotteidemme yksittäisiin kuluttajiin, olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja valitusten käsittelyssä.

 

  • Keksijöitä koskevia tietoja tarvitaan patenttien tai vastaavien rekisteröityjen teollis- ja tekijänoikeuksien hakemiseen tai siirtämiseen McCainin hyväksi.

 

  • Tiedot, jotka auttavat suojaamaan vakavilta terveysuhilta, auttavat meitä suojelemaan sinua ja muita henkilöitä, kuten asiakkaita tai urakoitsijoita, ja torjumaan uhkaa yleisen edun nimissä.

 

  • Tunnistetiedot auttavat meitä estämään asiattomia henkilöitä pääsemästä käsiksi Henkilötietoihisi, muuttamasta niitä tai poistamasta niitä.

 

  • Sisäiset hallinnolliset tarkoitukset, jotta voimme hallinnoida liiketoimintaa esimerkiksi tilintarkastuksen, tietojen analysoinnin, kestävän kustannusedun, sääntöjen noudattamisen, hallinnollisia ja oikeudellisia, yrityksen yhteiskuntavastuun (CSR), turvallisuuden, osto- ja myyntireskontran validoinnin ja tietokantatietojen tarkoituksia varten.

 

  • Yhdistetyt tiedot, jos ja siinä laajuudessa kuin sovellettava laki sallii, auttavat ymmärtämään paremmin tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Erityisesti voimme yhdistää meille toimittamasi Henkilötiedot muihin tietoihin, jotka olemme sinusta keränneet verkossa tai verkon ulkopuolella, tai muista lähteistä (kuten kolmannen osapuolen mainoskumppaneiltamme) saatuihin tietoihin. Näin voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja tarjota sinulle mainoksia tai muutoin olla vuorovaikutuksessa kanssasi tavoilla, jotka on erityisesti räätälöity kiinnostuksen kohteidesi ja mieltymystesi mukaan. Esimerkiksi, jos ja siinä laajuudessa kuin sovellettava laki sallii:
    • saatamme jakaa sähköpostiosoitteestasi tehdyn kryptografisen tiivisteen kolmannen osapuolen mainoskumppanin, kuten sosiaalisen median sivustojen, joihin olet rekisteröitynyt käyttäjäksi, kanssa (kun käytetään hajautusprosessia, sähköpostiosoitettasi ei paljasteta kolmannelle osapuolelle). Jos meiltä saatu hajautettu sähköpostiosoite vastaa kolmannen osapuolen mainoskumppanin hallussa olevaa hajautettua sähköpostiosoitetta, kolmas osapuoli tunnistaa sinut osaksi sellaisten henkilöiden ryhmää, joille mainoksiamme saatetaan näyttää heidän verkkosivustollaan tai muussa mediassa; ja
    • kolmannen osapuolen mainoskumppani voi antaa meille profiilistasi ja materiaaleistasi kolmannen osapuolen mainoskumppanin kanssa saatuja tiettyjä, koottuja demografisia tietoja siitä väestöryhmästä, johon kuulut.

 

  • Tunnistamattomaksi tehtyjä / anonymisoituja tietoja käytetään trendien tunnistamiseen, liiketoiminnan hallintaan, tilastotietojen kehittämiseen, sen ymmärtämiseen, miten hyvin suoriudumme, sekä sellaisten asiaankuuluvien tuotteiden, palveluiden tai tarjousten, jotka on johdettu yhdistämällä Henkilötietoja muihin tietoihin, kuten edellä on selitetty, kehittämiseen.

 

Olosuhteista riippuen voimme käyttää Henkilötietojasi myös seuraaviin tarkoituksiin:

 

  • Yritys- ja vaikutusviestinnän tarkoituksissa (mukaan lukien, jos haluamme antaa julkisen vastauksen tiettyihin valituksiin)
  • Vastataksemme kommentteihisi ja kysymyksiisi (ongelmanratkaisu)
  • Asiakaspalvelun tarjoamiseen (esimerkiksi tuotteiden palautukset, seuranta ja tuotteiden laatuongelmiin vastaaminen)
  • Myynti- ja markkinatutkimuksen tekemiseen (esimerkiksi kyselyjen avulla)
  • Tutkimus- ja kehitystyön tekemiseen (esimerkiksi tuotekonseptia koskevan viestinnän kautta)
  • Jotta voit rekisteröityä, kun järjestämme tapahtumia
  • Suoramarkkinointitarkoituksiin sovellettavan lainsäädännön sallimissa rajoissa
  • Liikesuhteiden parantamiseen
  • Vaikuttajaviestinnän tarkoituksiin
  • Petoksilta tai muulta rikolliselta toiminnalta, luvattomilta rahansiirroilta, maksuvaatimuksilta ja muilta veloilta suojaamiseen ja niiden ehkäisyyn sekä riskien hallintaan
  • Oikeudellisten kiistojen käsittelyyn
  • Yrityskauppojen toteuttamiseen (mukaan lukien sulautumiset, yritysostot ja divestoinnit); ja
  • Tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen yleisesti.

 

Emme käytä Henkilötietoja mihinkään sellaiseen tarkoitukseen, joka ei ole yhteensopiva tässä käytännössä esitettyjen tarkoitusten kanssa, ellet anna meille vapaaehtoista ja tietoon perustuvaa suostumustasi muihin erityisiin tarkoituksiin.

 

 

Sosiaalisen median alustat

Voimme käyttää Henkilötietoja, jotka on kerätty sosiaalisen median alustojen yhteydessä, markkinointitarkoituksiin ja mainostoimintamme parantamiseen.  Lisäksi olemme läsnä erilaisilla sosiaalisen median alustoilla ja toimimme yhdessä näiden sosiaalisen median / verkkoalustojen tarjoajien kanssa tietyissä tilanteissa.  Näin voi olla esimerkiksi silloin, kun verkkosivuillamme näkyy tietyn sosiaalisen median alustan logo.

 

Noudattaaksemme tietosuojalakeja olemme tehneet ns. yhteisen rekisterinpitäjän sopimuksen soveltuvien sosiaalisen median / verkkoalustojen tarjoajien kanssa.  Nämä sopimukset ja lisätietoja siitä, miten sosiaalisen median / verkkoalustojen tarjoajat, kuten Facebook ja Google, käyttävät Henkilötietoja (mukaan lukien oikeusperusta, johon he nojaavat, ja tavat, joilla voit käyttää oikeuksiasi näitä sosiaalisen median /verkkoalustojen tarjoajia vastaan) ovat pyynnöstä saatavilla, kun otat yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteeseen McCainPrivacy@mccain.com.

 

 

Millä perusteella käytämme henkilötietojasi?

Keräämme ja käytämme Henkilötietojasi, kun:

 

  • Tämä on oikeutetun etumme mukaista. Näin on esimerkiksi silloin, kun keräämme ja käytämme Henkilötietojasi:
    • Tuotteidemme ja palvelutarjontamme parantamiseen
    • Ymmärtääksemme paremmin asiakkaitamme ja heidän muuttuvia tarpeitaan
    • Yksilöidäksemme markkinointitoimintamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja mieltymyksiä
    • Toimittaja- ja asiakassuhteidemme hallintaan; ja
    • Petosten tai muun rikollisen toiminnan estämiseen ja riskien hallintaan.

 

  • Tämä on tarpeen, jotta voimme:
    • Täyttää kanssasi tehdyn sopimuksen (esimerkiksi portaalin tilaajatietojen käyttäminen sopimuksen täyttämisen tarkoituksissa)
    • Noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia (esimerkiksi silloin, kun meidän on käytettävä Henkilötietoja voidaksemme noudattaa elintarviketurvallisuusmääräyksiä)
    • Suojella yritystämme ja noudattaa lakia; tai
    • Pyytää tai vahvistaa etukäteen antamasi suostumuksen Henkilötietojesi käsittelyyn. Esimerkiksi tietyissä tilanteissa pyydämme sinulta etukäteen suostumuksen ennen kuin käytämme sähköisiä yhteystietojasi (esimerkiksi sähköpostiosoitettasi) lähettääksemme sinulle sähköistä viestintää tuotteidemme tai palvelujemme mainostamiseksi.

 

Jos keräämme Henkilötietojasi, kun vierailet jollakin McCainin verkkosivustolla, sovelluksessa tai sosiaalisen median sivuilla tai käytät niitä, sinun katsotaan lukeneen ja hyväksyneen tämän Käytännön, jos ja kun tällainen hyväksyntä on tarpeen sovellettavan lain mukaan.

 

Saatamme kerätä joitakin Henkilötietojasi – silloin jos näitä on saatavilla – julkisista lähteistä (esimerkiksi sosiaalisen median profiileistasi) esimerkiksi rekrytointiprosessimme aikana.

 

 

Mitä tapahtuu, jos et anna meille pyytämiämme henkilötietoja tai jos pyydät meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn?

Palvelujemme ja tuotteidemme laatu sekä kykymme täyttää lakisääteiset ja sopimusvelvoitteemme ovat joskus riippuvaisia siitä, että McCainilla on pääsy tiettyihin Henkilötietoihin ja mahdollisuus käyttää niitä.

 

Tästä syystä, ja olosuhteista riippuen, jos et toimita meille pyytämiämme Henkilötietoja tai jos pyydät meitä lopettamaan Henkilötietojesi käsittelyn, tuotteidemme tai palvelujemme laatu saattaa heikentyä tai saatamme rikkoa yhtä tai useampaa meihin sovellettavaa lakisääteistä tai sopimusvelvoitetta. Joissakin tapauksissa, jos emme saa käsitellä Henkilötietojasi, voimme joutua lopettamaan tuotteidemme tai palvelujemme tarjoamisen sinulle tai irtisanomaan suhteemme sinuun.

 

 

Kenelle luovutamme henkilötietoja?

Emme myy tai vuokraa Henkilötietojasi muille. Jaamme Henkilötietoja vain sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, joita sitovat vähintään yhtä rajoittavat ehdot kuin tämä Käytäntö, ja vain seuraavilla tavoilla:

 

  • Osakkuusyhtiöt – Voimme jakaa Henkilötietoja minkä tahansa osakkuus- ja tytäryhtiömme kanssa esimerkiksi asiakaspalvelun tarjoamisen, kilpailujen, arvontojen ja kanta-asiakasohjelmien hallinnoimisen tai tuotteidemme ja palvelujemme parantamisen tarkoituksessa. Saatamme myös jakaa Henkilötietojasi sellaisten osakkuus- ja tytäryhtiöiden kanssa, jotka tarjoavat jaettuja palveluita McCainin kanssa, esimerkiksi tuotteiden oston ja myynnin, taloudellisen ja kirjanpidollisen tuen, asiakirjahallinnan, asiakaslaskutuksen ja perintäasioiden, tilausten käsittelyn, luotonvalvonnan, ostovelkojen käsittelyn sekä arvioiden ja tulosten valmistelun ja raportoinnin yhteydessä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen McCainPrivacy@mccain.com.

 

  • Palveluntarjoajat – Jaamme Henkilötietoja sellaisten kolmannen osapuolen toimijoiden kanssa, joiden tarjoamat palvelut liittyvät esimerkiksi verkkosivustoomme, kilpailujen, arvontojen ja kanta-asiakasohjelmien hallinnointiin, asiakaspalvelumme tarjoamiseen, kameravalvontaamme, markkinatutkimukseemme ja myyntiimme, rekrytointiimme, T&K-toimintaamme tai tiedotus- ja suhdetoimintaamme, IT-järjestelmiin tai -ohjelmistoihin, IT-tukeen, asiakirjojen ja tietojen tallentamiseen, matkustukseen ja liikkuvuuteen, käännöspalveluihin sekä jätteenkäsittelypalveluihin. Näillä palveluntarjoajilla on pääsy vain tehtäviensä suorittamisen kannalta välttämättömiin Henkilötietoihin, ja he toimivat vain meidän puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti, eivätkä he saa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin kuin tällaisten toimintojen Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen McCainPrivacy@mccain.com.

 

  • Asiakkaat – Voimme jakaa Henkilötietoja (esimerkiksi kun ne on kerätty erityisportaalien kautta) asiakkaidemme kanssa täyttääksemme jäljitettävyyttä koskevat ja muut lakisääteiset tai sopimusperusteiset vaatimukset tai helpottaaksemme ongelmien ratkaisemista.

 

  • Oikeudelliset – Voimme luovuttaa Henkilötietoja tuomioistuimille, lainvalvontaviranomaisille ja muille valtion elimille, jos uskomme, että se on sovellettavien lakien, asetusten tai oikeudellisten menettelyjen mukaista tai niiden edellyttämää. Saatamme myös luovuttaa Henkilötietoja ulkopuoliselle oikeusavustajalle, jotta hän voi auttaa meitä oikeudellisten vaateiden laatimisessa ja puolustamisessa tai liiketoimissa (esimerkiksi sulautumisissa, yritysostoissa tai divestoinneissa) tai muille kolmansille osapuolille, jotka myös osallistuvat tällaisiin oikeudellisiin asioihin (esimerkiksi vastakkaiselle osapuolelle tuomioistuinmenettelyssä, oikeudellisille asiantuntijoille, muille vaateeseen liittyville sidosryhmille jne.).

 

  • Liiketoiminnan siirrot – Uudelleenjärjestelyn, fuusion tai myynnin yhteydessä voimme siirtää kaikki keräämämme Henkilötiedot asiaankuuluvalle kolmannelle osapuolelle, joka osallistuu uudelleenjärjestelyyn, fuusioon tai myyntiin, niiden henkilöiden suostumuksella, joita tiedot koskevat, sovellettavien tietosuojalakien edellyttämällä tavalla.

 

  • Kolmannen osapuolen mainoskumppanit – Saatamme jakaa Henkilötietoja kolmannen osapuolen mainoskumppaneiden kanssa, jotka sijoittavat mainoksia verkkosivustoillemme tai muille verkkosivustoille tai muuhun mediaan, mitataksemme mainonnan tehokkuutta ja tarjotaksemme sinulle mainoksia ja muita tuotteita ja materiaaleja, jotka parhaiten vastaavat kiinnostuksen kohteitasi ja mieltymyksiäsi. Nämä kolmannen osapuolen mainoskumppanit voivat myös antaa meille tiettyjä tietoja sinusta tai väestöryhmästä, johon kuulut, jolloin voimme yhdistää nämä tiedot Henkilötietoihin, joita olemme jo keränneet sinusta, ymmärtääksemme paremmin kiinnostuksen kohteitasi ja mieltymyksiäsi.

 

  • Kolmannen osapuolen tietopalvelujen tarjoajat Saatamme jakaa Henkilötietoja kolmannen osapuolen tietopalvelujen tarjoajien kanssa, jotka auttavat meitä segmentoimaan ja ymmärtämään asiakkaitamme tarjoamalla lisätietoja, jotta voimme lähettää sinulle mielestämme osuvimmat, kohdennetuimmat ja hyödyllisimmät tuotetarjoukset ja mainokset.

 

  • Suostumuksellasi – Voimme jakaa Henkilötietoja myös muiden kolmansien osapuolten kanssa, jos olemme saaneet siihen etukäteen suostumuksesi.

 

 

Miten suojelemme henkilötietojasi?

Ylläpidämme kohtuullisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia suojellaksemme Henkilötietoja katoamiselta, varkaudelta, väärinkäytöltä ja luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, muuttamiselta ja tuhoamiselta sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti.

 

Valitettavasti tietojen välittäminen internetin kautta ei ole täysin turvallista. Suojatoimistamme huolimatta emme voi taata meille internetin välityksellä toimitettujen tietojen turvallisuutta. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, ylläpidämme kohtuullisia suojatoimia niiden suojaamiseksi.

 

 

Mihin henkilötietosi on tallennettu?

McCain toimii maailmanlaajuisesti, ja McCain tai sen palveluntarjoajat voivat tallentaa ja käsitellä Henkilötietojasi useilla lainkäyttöalueilla, myös kotilainkäyttöalueesi ulkopuolella.

 

McCain säilyttää Henkilötietoja Florencevillessä, New Brunswickissä, Kanadassa sijaitsevissa tiloissamme ja/tai säilyttää Henkilötietoja paikallisissa tai alueellisissa toimistoissamme.

 

McCainilla on käytännöt ja menettelyt sen varmistamiseksi, että noudatamme kaikkia sovellettavia lakeja, jos tietoturvapoikkeama johtaa Henkilötietojesi vahingossa tapahtuvaan tai laittomaan tuhoamiseen, häviämiseen, muuttamiseen, luvattomaan luovuttamiseen tai käyttöön.

 

Jos siirrämme Henkilötietoja kansainvälisesti, teemme sen vain sovellettavan lain mukaisesti ja vaadimme, että Henkilötietojen suojan taso on riittävä ja että asianmukaiset turvatoimet ovat käytössä.

 

Henkilötietoja voidaan siirtää Euroopan talousalueella (ETA) sijaitsevista maista ETA:n ulkopuolisiin maihin, kuten erityisesti Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Tällaisissa tapauksissa vaadimme, että seuraavia varotoimia noudatetaan:

 

  • Sen maan, johon Henkilötietoja siirretään, lainsäädännöllä varmistetaan tietosuojan riittävä taso EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) artiklan 45.1 mukaisesti. Kanadan osalta tietosuojan riittävyyttä koskeva päätös on saatavissa täältä; tai osoitteesta
  • Siirtoon sovelletaan tietosuojalausekkeita, jotka Euroopan komissio on hyväksynyt EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) 46.2 artiklan c) tai d) kohdan nojalla. Lisätietoja näistä tietosuojalausekkeista on saatavilla täältä; tai osoitteesta
  • Kaikki muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) artiklan 46 nojalla sovellettavat asianmukaiset suojatoimet.

 

Lisätietoja suojatoimista, jotka liittyvät Henkilötietojen siirtoon ETA:n ulkopuolelle, saat ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen McCainPrivacy@mccain.com.

 

 

Oikeutesi

Sovellettavista laeista riippuen sinulla on tiettyjä oikeuksia hallussamme oleviin sinua koskeviin Henkilötietoihin liittyen. Näihin oikeuksiin voivat kuulua:

 

  • Oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin sinua koskeviin Henkilötietoihin.
  • Oikeus estää, tietyissä olosuhteissa, Henkilötietojesi käyttö jatkossa.
  • Oikeus pyytää sinua koskevien Henkilötietojen korjaamista, jos nämä tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia.
  • Oikeus vastustaa tietojen tietyn tyyppisiä käsittelyjä.
  • Oikeus pyytää tietyissä olosuhteissa Henkilötietojesi poistamista tai hävittämistä.
  • Oikeus tehdä valitus tietosuojasta vastaavalle toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (esimerkiksi, Euroopassa, siinä EU:n jäsenvaltiossa, jossa vakinainen asuinpaikkasi on) tavasta, jolla käsittelemme Henkilötietojasi.
  • Jos Henkilötietojesi käsittely perustuu nimenomaisesti suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.
  • Oikeus saada meiltä, tietyissä olosuhteissa, hallussamme olevat sinua koskevat Henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jotta voit käyttää niitä uudelleen omiin tarkoituksiisi eri palveluissa.

 

Voit käyttää näitä oikeuksiasi ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen McCainPrivacy@mccain.com. Huomaa kuitenkin, että meidän on mahdollisesti säilytettävä tiettyjä tietoja tai jatkettava niiden käsittelyä esimerkiksi oikeudellisia tai hallinnollisia tarkoituksia varten (esimerkiksi kirjanpitoa varten), jos ja siinä määrin kuin sovellettava laki sen sallii.

 

Koskien kaikkia yllä mainittuja pyyntöjä lähetä meille sähköpostia, jonka otsikkorivillä lukee ”Tietosuojapyyntö”, ja liitä mukaan kopio henkilökortistasi tai muusta henkilöllisyystodistuksesta (esimerkiksi ajokortista), jotta voimme estää asiattomia henkilöitä pääsemästä käsiksi Henkilötietoihisi, muuttamasta niitä tai poistamasta niitä.

 

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian ja aina sovellettavan lain asettamissa määräajoissa.

 

 

Oikeutesi vastustaa tietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksissa

Sinulla on oikeus milloin tahansa ja maksutta vastustaa Henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksissa (mukaan lukien profilointi siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin).

 

Tätä oikeutta voidaan käyttää ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen McCainPrivacy@mccain.com tai hyödyntämällä muita sähköisiä keinoja, kuten linkkiä, jolla voit peruuttaa sähköpostitilaukset.

 

 

Lapset

Tärkeä huomautus lapsille

Ennen kuin annat nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai muita tietoja kenellekään internetissä, muista kysyä vanhemmiltasi, onko se sopivaa.

 

Tärkeä huomautus vanhemmille

Vaikka jotkin sivuston osat saattavat näyttää siltä kuin ne olisi suunnattu alle 13-vuotiaille lapsille, alle 13-vuotiaat lapset saavat osallistua kilpailuihin tai arvontoihin ja jakaa Henkilötietoja kanssamme vain vanhemman tai laillisen huoltajan luvalla. Kun lapsesi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai jotta lapsesi voisi osallistua kilpailuihin tai kampanjoihin tai saada uutiskirjeitä, lastasi pyydetään vain antamaan vanhempiensa tai laillisen huoltajansa sähköpostiosoite. Lapsen, jolla ei sovellettavien paikallisten lakien mukaan ole laillista lupaa antaa suostumustaan Henkilötietojensa käsittelyyn, on pyydettävä lupa vanhemmalta tai lailliselta huoltajalta ennen kuin hän jakaa mitään Henkilötietojaan kanssamme. Jos havaitsemme tai voimme perustellusti uskoa, että lapsen Henkilötiedot on kerätty tavalla, joka on ristiriidassa tämän Käytännön kanssa, pyrimme välittömästi vahvistamaan, että lapsen vanhempi tai laillinen huoltaja on antanut luvan, tai muutoin poistamme Henkilötiedot.

 

 

Evästeet ja muut tekniikat

Evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita käytetään, kun vierailet verkkosivuillamme. Lisätietoja evästeistä ja muista vastaavista tekniikoista, joita käytetään, kun vierailet verkkosivustoillamme, saat tutustumalla evästeitä koskevaan ilmoitukseen, joka on saatavilla asiaankuuluvalla McCainin verkkosivustolla, tai lukemalla Yleisen evästekäytäntömme.

 

 

Ulkoiset linkit

Tämä Käytäntö ei koske Henkilötietojen keräämistä, käsittelyä ja käyttöä yrityksissä, joita emme omista tai hallitse, eikä henkilöitä, joita emme palkkaa tai hallinnoi (”Ulkoiset osapuolet”). Vaikka jotkut verkkosivuistamme saattavat linkittää Ulkoisten osapuolten verkkosivustoihin ja palveluihin, kuten liikekumppaneidemme ja sosiaalisen median yritysten verkkosivustoihin ja palveluihin, meillä ei ole määräysvaltaa Ulkoisten osapuolten toimintaan. Lisätietoja siitä, mitä Henkilötietoja Ulkoiset osapuolet keräävät ja miten he käyttävät tällaisia Henkilötietoja, on Ulkoisten osapuolten tietosuojakäytännöissä.

 

 

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

McCainilla on sisäiset säilytyskäytännöt ja -menettelyt, jotka perustuvat seuraaviin kriteereihin määritettäessä Henkilötietojen säilytysaikoja edellä mainittujen tarkoitusten yhteydessä:

 

  • Aika, joka on kulunut siitä, kun viimeksi olit vuorovaikutuksessa McCainin verkkosivuston kanssa
  • Tuotteiden tai palvelujen tuottajan, toimittajan tai kolmannen osapuolen kanssa tehdyn sopimussuhteen päättyminen
  • Tuotteen palautusajan tai tuotteiden tai palvelujen takuun päättyminen
  • Henkilötietojen arkaluonteisuus
  • Turvallisuusnäkökohdat
  • Sovellettavat vanhentumisajat
  • Vireillä olevat tai mahdolliset oikeudenkäynnit tai riidat; ja
  • Lakisääteinen tai laillinen velvollisuus säilyttää Henkilötietoja (esimerkiksi kirjanpidon tarkoituksia varten tai kameravalvonnan yhteydessä).

 

 

Tähän käytäntöön tehtävät muutokset

Saatamme päivittää tätä Käytäntöä ajoittain. Tähän Käytäntöön tehtävistä muutoksista ei välttämättä ilmoiteta edeltävästi verkkosivustollamme julkaistulla ilmoituksella, ja kehotamme sinua tarkistamaan Käytännön säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat McCainin verkkosivuston käyttöä Käytäntöön tehtyjen muutosten julkaisemisen jälkeen, se tarkoittaa, että hyväksyt tehdyt muutokset.

 

 

Ristiriidat tai epäjohdonmukaisuudet käytäntöjen välillä

Jos tämän Käytännön säännöksen ja jonkin muun McCainin Käytännön, johon tässä Käytännössä viitataan, säännöksen välillä on ristiriita tai epäjohdonmukaisuus, tämä Käytäntö on ensisijainen.